Fullt upp

ph. Kling - Fint armband, ska prova att göra ett eget.
Jag har fullt upp den här veckan och där av uppdateringen. Jupp, det var allt.
Ni kan lyssna på den här:

Mamma är hemma!

ph. jag och mamma när jag var liten
Jahupp, äntligen är mamma hemma. Har inte sett henne på jätte länge så jag har verkligen saknat henne. Så KRAM på henne! :)

Söndagar

ph. från i våras på iza, tagen av mig.
SÖNDAGAR är nog ibland ändå den bästa dagen på veckan. För då kan man verkligen göra som man vill. Som att slappa och titta på tv eller göra läxor. Men bäst av allt är det när man har en hund som njuter lika mycket som en själv.
Idag har jag i alla fall tagit en lång sovmorgon och god frukost, åk till Zoo med Lina och pluggat på tyska och Svenska. Nu sitter jag framför TV:n och sen ska jag träffa Lina igen för då ska vi spela LBP. Sjuukt skön dag!

Bottle

Julmust

Dricker julmust, såå himlans gått!

Cassius - I love U so

Sitter och gör läxor. Ni kan ju lyssna på den här...
Det är en app dom använt, den är fett kul så ladda ner den. Haha

Djungelboken

ph. taget med mobilen i sommras.

IMORSE VAKNADE JAG HALV SJU. Shit och kunde inte somna om, så jag satte på djungelboken (alltså jag hittade ingen annan film, höhö) och tog datorn i knät. Fåglarna är bäst, haha.

OMG

HAR NI SETT vad jag har upptäckt? Mina kompisar kan förvandlas till läskiga monster ibland. (hjälp!!!!)

ph. We<3it

DET HÄR är nog den enda uppdateringen ni får idag. Jag kommer nämligen vara upptagen med en massa saker. Jag ska bl.a. in till stan och så ska vi stor städa huset inför nästa helg. + att jag har en hel del på pluggfronten att göra, men jag lovar att om jag får möjligheten så ska jag lägga upp en bild eller två;)
Ciao!

Just nu: FREEEDAG!

...nu drar jag iväg till lite mys med sjuuuuukt mycket GODIS!! HA RE' GÖTT!

Torsdag

IDAG VAR LÄNGSTA DAGEN på länge. Vi hade Matte i två och en halv timme. Vår lärare var nämligen hemma med sjukt barn så vi hade en vikarie. Sjukt tråkigt, men tur att jag satt bredvid Langer vi spelade spel och klarade alla banor, haha. Det roliga var att vikarien gick förbi och kollade vad vi gjorde utan att säga till oss, så vi bara fortsatte. Sen så fick vi ju glass också, så det kanske inte var så tråkigt iallafall. Hejsvejs!

AutumnIdag har jag varit ute och fotograferat tillsammans med Emma och Lina. Vi ska nämligen ta sju bilder till vår bildlektion på torsdag. Bilden ovan tog jag idag.

Helg

(denna jacka fick jag med mig hem från Milano på höstlovet)

Jag har haft en fantastisk helg. Jag har nämligen hunnit med massor. I fredags slappade jag och städade lite hemma med avslut i soffan med fredagsmys. Jag hade sovmorgon i lördags och sen drog jag in till stan mötte några polare, fikade och åkte hem. Var hemma en halvtimme sen drog jag iväg på spökkväll som slutade med övernattning och skräckfilmer. somnade vid 4 och vakna vi 9. Drog hem och ja..... la mig i soffan och ändrade mig, så jag drog ut på en prommis med Iza.
Ciao!

Italian Greyhound

ET

Ahh, jag kikade lite i bokhyllan och gissa vad jag hitta?! Jo, min favoritfilm när jag var liten, ET. Måste se den!

Kärlek

Nu är jag hemma efter en underbar vecka i Italien med familjen. Vi startade med tre dagar i Milano. Där slösade vi pengar på massa drinkar och fina innehållsrika påsar. Sen drog vi iväg till huset och jag låg och degade framför 1 miljon filmer i några dagar. Sen när jag var utvilad åkte vi på lite utflykter ner till havet. Jag fick min efterlängtade Vongole. Sedan idag så åkte jag, pappa och iza med tåget till Milano igen och tog flyget hem till Sverige.
Det har varit en super vecka!

Bilder kommer...