Bara massa bokstäver

Här börjar nu värmen och solen komma fram det regnade imorgon. Men fremåt helgen ska det faktiskt bli 22 grader. Haha, förlåt men jag har inte haft tid att ladda upp nårgra bilder så det blev denna ovan. jag får värkligen sommarfeeling av den. Men iallafall. I söndags shoppade vi vid 73 gatan och uppåt lite. Haha och i måndags när jag och Anna Maria kom till Unicef där jag nu praoar så hade banket ringt och trodde att Anna Marias kort var stulet. Men det var det ju inte ahaa, vi hade bara shopat för mycket:) haha. Jag köpte En randig tröja en svart kjol och ett par fingerskor. ( jag får ta och lägga upp lite bilder när jag har laddat över dom). Sen så har jag proat och igår eftermiddag så tog jag och mamma en sväng efter praon. Mamma skulle köpa en parfym som bara finns i tre butiker i hela världen. Så vi letade länge men vi hittade den. Men vi hann också gå in på Viktoria´s secter och New York company elr nåt och vi köpte inte så lite hehehe. ( bilder ska in, men det tar nog en stund )
Vi har det iallafall VÄLDIGT bra och kommer säkert ha det framöver.

Mimis's BarHit ska vi nagon kvall :)

7:37AM


PH. Jag. fran i sommras.

...sa mycket ar klockan har. Jag orkar inte vaknade klockan 1,4 och 6(i min tid). Jag ar hungrig nu ocksa. Vet inte vad jag ska gora vantar pa Mamma och Anna-ma(moster). Vi ska ta en svag pa gatorna. Vi far se om jag hittar nagot kul. Vi tankte ata brunch nagon stans men det regnar. :( sa vi far se.( vi hade tankt ga dit)

(foresten gillar ni mitt sprak utan de dar bokstaverna jag inte kan skriva, haha)

Det kommer bilder har ifran senare i veckan eller nasta.
Vi ses!!

Vår och sköna dagar


Ph. Jag

Idag har jag sov morgon till 10.10, fatat härligt.:) Sen har jag bara 3 lektioner och två av dom är bara 40 minuter och den sista är bild. Kan det bli bättre? Ja faktiskt. Vi är nämligen bara tjejer iklassen idag vilket gör att vi inte gör så mycket på lektionerna:) Härligt härligt. Efter skolan ska jag packa för imorgon åker jag till New york. Prao i två veckor:) ska försöka att uppdatera så fort jag kan även fast jag vet att det blir svårt. Ni kommer iallafall få en drös med bilder efteråt.:) Sen efter praon har jag en vecka då jag går 3 dagar i skolan eftersom att det är kristehimelsfärds helgen. Efter det har jag en vecka i Assisi på konfirmationsläger. Och sen två veckor och två dagar och sen är det SOMMARLOV:) Gissa hur glad jag är:D

Ha det bra:) / Matilda

Blandad triss med bilder


ph. jag

Valp IzaIza som liten visst är hon underbar. Kan inte fatta att hon var en sån liten plutt:)

STARS? or WATER?


ph. taget av mig.

Hundöarna


Igår var jag på Hundöarna med Emma och Leo och Iza.

Stonesph. taget av mig på Sofias händer

Nu bär det av in till stan. Vi ska träffa mina kusiner och fika med dom:) och kanske gå på bio. Ha det bra!

Soptipp


Jag känner mig som en soptipp just nu... Jag har legat i soffan och degat hela dagen. Och har fortfarande på mig pyjamas. Herregud!! Imorgon måste jag ta mig ut på en redig långpromenad och få lite sol på kinderna. Jag vill ju inte slösa bort hela lovet framför tv:n. Shit det är ju bara fyra dagar kvar nu...torsdag, fredag, lördag, söndag. Hjälp!

Godnatt

In the City


ph. av mig och soffan

Idag tog jag och soffan en sväng in till stan och FOTADE som galningar. Hela 386 bilder blev det. Några fler också då vi tog bort en hel del när minnet var fullt, haha. När vi kom hem spelade vi The sims 2. hahah OCh nu sitter jag här och laddar in bilderna. Vilken INTEresant dag jag har haft idag va?! Men så blir det när det är lov. Hoppsas ni har det bra:) Det har nämligen jag. ( rimmar det ´??! det lät så)

Springa


Nu ska jag bege mig ut på en springtur med Iza. (igen, haha) Sen sk a vi åka till Nyköpning så det blir inge mer bloggande idag och imoron tror jag. Ha det gött och GLAD PÅSK!

Hug


ph. av mig och morfar

Sol, sol, sol och ännu mer sol

ph. taget av mig

Håller på att torka mig, jag har precis duchat. Idag har jag varit ute med Iza i 2 timmar:) Solen värmer så gott så jag och iza vill bara sitta i solen. Vi sprang en bit och satt en stund på en parkbänk. Sedan har vi såklart gått. Nu är det banne mig vår:) ÄNTLIGEN. Men nu ska jag gå ut igen så att jag hinner sitta en stund i solen innan den försvinner. Vi hörs!!

They say that memories are Golden. Well maybe that is true. But I never wanted memories, I only wanted You!


ph. all found at bloggsvar.