Cosmos


Såg att Monki levererar den här tröjan nu i Augusti till butikerna. Jag får väl se om jag slår till. 200kr ligger den på.

I want the ocean right now

Jag saknar de där 40 gradiga vindpustarna på benen när man äter spaghetti vongole på stranden. Jag saknar de där vågorna som bryts varannan sekund. Som man sen hör inne i huvudet när man försöker somna. Jag saknar de där stunderna på jorden då man inte kan känna sig lyckligare. Jag saknar mina bruna sommar ben. Jag saknar sanden mellan tårna och saltet i håret. Jag saknar solens värme. JAG SAKNAR SOMMAREN! Vill tillbaka nu. Men nu är det bara att inse att hösten är här med sina grå och regniga dagar. Men det borde ju finnas något positivt i det. Jo, nämligen att man får ligga inne och mysa med hund och vänner. Så nu ska jag inte sörja utan börja leva i nuet. Hejsvejs!

Beauty

Den här bilden ger så mycket känslor. så jag var bara tvungen att slänga upp den här. Den är så härlig och så fin!

Back to School

ph. från kroatien i sommras
NU har skolan börjat. tråkigt värre men man måste stå ut så jag får väl ta och lyfta på mungroparna så att jag blir på bättre humör. Schemat ser i alla fall lovande ut.

Milano del 1

Nu är jag hemma igen! Här är bilder från hotellet vi bodde på i milano. Hur mysigt som helst var det.

Sista dagen i Mondaino

Jahapp imorgon far jag och pappa till MILANO:)! i två dagar :( och sen åker vi till Sweden igen. Så idag var sista dagen i huset. tråkigt. Vi var på stranden och bada och njöt av solen (har hört att vädret inte är super i Sverige) och så åt vi en lång Lunch. Nu har jag precis packat färdigt så tänkte bara slappa och mysa med Iza(hund) och mamma för vi kommer inte träffas på en månad:( För dom ska vara här och ta det lugnt.

Hotellet i Milano har snabbt internet :) (jippie) så kika in på bloggen så ska jag försöka uppdatera er med bilder och text om vad vi gjort:)

HAR NI NÅGRA BRA TIPS OM VART MAN SKA GÅ?

34 before

ph. av mig

Två bilder som jag tog här om dagen. Det var ett förfallet hus, inget tak, fönster och inte heller många väggar.

Necklace

Jag skulle kunna göra vad som helst för att få det här halsbandet från Topshop. Nån som vill dela på priset £25.00 (ca 270 kr) med mig!!! För det var ju lite mycket tycker jag.

Mjölkautomat på torget i Ljubljana

Det här är nog det skönaste jag har varit med om. När vi bilade till Kroatien så stannade vi en natt i Sloveniens huvudstad Ljubljana. Vi tog en sväg på stan och kollade bland annat på marknaden de hade. Massor av mat, blommor och frukt i alla slags färger. När stånden tog slut stod där någon underlig apparat. Vi gick närmade och vad var det? Jo en mjölk automat. Man köpte en flaska om man inte redan hade en och så fyllde man på färsk mjölk som fyllts i automaten samma morgon. Vi ville självklart test och det smakade faktiskt riktigt gott och väldigt oväntat.
Visst måste vi skaffa oss det i Sverige? Det tycker i alla fall jag!

BlackandWhite


Här är tre sommar bilder som jag tog när jag var i Kroatien.

Bikini

Under tiden här i Italien har jag skaffat mig tre bikinis hittills. Här ovan är en av dom. Jag har köpt en hel del mer, så det får jag väl visa er när internet tillåter mig att ladda upp fler bilder.

The other side of the cat

Bild: Tagen av mig @ mtlas.blogg.se

Sommarfötter

Bild tagen av mig på min kusindotters fossingar.

Sent, jag vet!

Bild: På mig om min kärlek Kameran
Hejhej på dej. Sitter här och fixar mejl, blogg osv. JAg är ledsen bloggningen blir sent nu på sommaren. (kanske lite för sent) Men det är bara så att jag gör så mycket på dagarna att jag inte hinner att blogga + att vårt internet är jätte seeeeeegt på dagarna för vi delar tydligen antän med månnga andra. Ibland förstår jag mig inte på italienare. Men, men snart är ju lovet slut och då kommer jag befinna mig hemma med snabbt internet och alltså mer bloggning:).
Godnatt!

Dream Jacket

Herre jössen vad jag dreglar varje gång jag  ser den här jackan. VILL HA! Kollade på den i våras också men det är lite sent att köpa den nu haha, typiskt mig. Den kommer i alla fall från Céline.

 

Italy - When the sun goes down

Nu har jag befunnit mig i vackra Italien i snart 5 veckor. Det har varit underbart! Vi har badat, solat, ätit vongole till lunch på stranden, snorklat, sovit, umgåtts, strosat runt i Catolica och Rimini, ätit massor av Piadina och framförallt ätit glass och njutit av sommaren. Vi hann också vara en vecka i Kroatien vilket också var super härligt. Och just det Lina och hennes famlij tillbringade ju 4 veckor här tillsammans med oss. De hyrde ett hus nere i backen, så det här sommarlovet hade inte kunnat bli bättre.

Det drar sig mot sitt slut och jag och pappa ska flyga hem till Sverige igen onsdag den 11. Men innan dess ska vi också hinna åka till Milano som vi gör om en vecka precis. Det kommer också bli super härligt. Men sen börjar skolan igen, det känns konstigt. Allt har gått så snabbt. Men jag längtar ändå hem endel, till alla kompisar osv. Jag måste njuta av sista tiden här nu så ASTA LA VISTA AMIGOS! Hoppas ni har haft det bra också?!


UPPDATERAD: 4 augusti med fler bilder.