CHOKLADTÅRTA + KLIPPORNA = SANT

random bild...

Nu bär det av ner mot klipporna med en goding till tårta tillsammans med Emmapemma, Mimmi och förhoppningsvis Sofia:) Ha det gött!

28-05-2010Lite bidler från igår på engströmsdagen då vi hällde i oss jorgubbar och godis, efter skolan. Efter det var det bara att åka rakavägen till kyrkan för att repetara inför idag. Till konfirmationen som skett idag. Och det gick super bra alltting. Vi hade tårta här hemma för släkten efteråt. :)

Lite snabbt om vad jag gjort. hejsvejs.

Herr Går Man

Foto: Matilda

Hemma från Assisi

Foto: Matilda

Nu har jag kommit hem från Assisi. Ja, fast jag kom igentligen i lördags. Men igår var jag inne i plugget som jag missat när jag varit borta. Jag kommer nämligen heller inte ha tid denna vecka att jobba i kapp för jag har tre prov. Var av en hade jag idag. Men, men nu ska jag ta en liten paus och chilla lite i soffan.
Ciao!

Today


Idag
har jag bara slappat. Packade lite till Italien, som jag kommer fara till på lördag med konfagruppen. Sen har jag varit en stund på hundöarna och sen legat och degat i soffan. Vilket jag behövde, har fortfarande värsta jetlagen (stavas?) haha. Men, men på lördag smäller det som sagt. Skit kul! The Black Ghosts - Full Moon
Mcfly - Dont stop me now
Kollade i min kategori på Spotify och kom och lyssna på de här.

Skillnad


Min nu förditden lilla Iphone har inget att ge i jämförelse till pappas Ipad. Helt otrolig makapär som fick följa med hem efter New york resan. Det går inte att förstå dess lätta och smidiga och samtifigt snygga utseénde samtidigt som innehållet är OTROLIGT. (och då menar jag värkligen det). 

Jag förstår inte hur man kan beskriva en mekansk sak så, det är precis som jag vore kär i den. Men det kanske jag är?

iza-fisa


Igår hämtade vi Iza och oj vad hon blev lycklig över att se oss efter 2 veckor. Och vad jag har saknat henne. Nu är allt som vanligt igen. Skolan är igång och så också läxorna:( Men kompisarna är en fördel. Idag har jag varit med emma och vi var först här och gjorde något kommer inte ihåg vad?! sen gick vi till henne och hämtade leo sen var vi hos mig och hundarna likte i trädgårder och sen gick vi til Emma och vände upp och ned på hennes rum:) Men fint blev det. Så var min dag det.

Jinx

ph. taget av mig