sleepyheadJag säger bara 1 Februari 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Höst.Hundar

bilder: taget av mig

Torka

Crazy - Seal
Bild på Iza när hon är på lek humör

Jag vet, jag vet. Jag är sämst på att blogga. Vi har sjuuukt mycket prov och inlämningar och läxor. Det är nog därför som det blivit som det blev. Men nu måste jag verkligen förbättra mig. Jag upptäckte att man kan ha tidsinställda inlägg och det kanske är en fördel. Så nu ska jag samla inspiration. Snart kommer lina och då ska vi ut och fota. Sen har jag utvecklingssamtal och sen kanske det ploppar upp lite bilder här. :) så glöm inte att titta hit igen, lite senare. Hejsvejs!
Föresten, Vad vill ni läsa?

Nostalgi

Glass

vill ha glass nu, haha. och ligga och sola i ca 40 graders värme på stranden i italien

Zara

Den här koftan är bara för fin. Den måste jag köpa!

jag har tråkigt, har du?


ph. tagen av mig
Nu ska jag plugga! Tråkigt.....

1. st of October


Jag var precis på en promenad med Iza. Måste känna av hösten som väl invigs idag, kan man säga. Knäppte lite kort bland annat den här.
Snart så kommer Lina hit och då drar vi en sväng till Zoo. Jag ska köpa ett nytt koppel till Iza för hennes är så jobbigt att hålla i. Efter det blir det käk och sen ska jag Mika och Lina nörda sönder Little Big Planet. För er som inte vet vad det är så är det ett tv spel till PS3. Det är hur kul som helst. SÅ KÖP DET!! Haha man kan göra egna banor och det lär bli vårt projekt ikväll. Jag kanske hittar på något mer, vem vet. Det är ju äntligen fredag!