Sole Mate

Har ni sett vilken söt hund det är jag har. hon smyger alltid iväg och bäddar för sig själv i solen.

Sleepypod Air

Den här är cool!

Vinterjackan.

Det kanske är en sån här jacka man ska ha i vinter:)

Jag och emma

Haha.. jag och Emma för någon dag sen. Vi tog typ 200 bilder. Men jag orkar inte ladda upp dom...

Avocadosallad

Nu är jag redo för No plugg. Har nämligen precis ätit upp denna. En superduper god avocadosallad.
Du behöver:
Avocado
Tomat
Rödlök
Nötter (dom du tycker är goda)
Olivolja
Balsam vinäger
Ta så mycket du vill och blanda... Det blir as gott!

Plastic

Haha... jag köpte den här också. Jag kollade ju på den förut och nu kändes det så rätt lixom. Dessutom kostade den bara 129kr, från Ordning & Reda. Värt!! Den är fett cool!. Vad tycker ni?

Inköp

Igår var jag i stan med mamma. Super roligt. Vi fikade och tog en sväng på stan. Då hittade jag ett par höst skor. Palladium i svart. Ni får se dom på en annnan bild sen... Sen hittade jag en tröja på Acne. Hur här lig som helst.

Nu drar jag

...till lina.

Converse

Måste köpa de här. Så häftiga. De är ju genomskinliga. Men var finns dom?

Läxor

Idag slutade jag 16.20. Too late fore me! :( + att man har läxor. Det känn som om jag har tusen läxor. Så är det ju inte riktigt, men många har jag i alla fall. Och det är just därför som uppdateringen är dålig. Och kommer att vara det framöver. Ni får nöja er med vad som publiceras. Nu tillbaka till tyskaläxan!

Väska?

Titta vad jag hitta! Ordning och reda har en stor plast "väska". Eller man kan i alla fall ha det som en väska. Lite kul, tycker jag. Kanske ska slå till. Den är ju vattentät. :)

Mamma och Iza

Mamma och iza kommer på onsdag. Kan knapp fatta att jag varit utan dom i snart 6 veckor. Jag saknar dom så mycket att jag vet inte vad.. men på onsdag är de tillbaka i Sverige och då ska jag minnsan krama och pussa dom så mycket jag kan.

Monogram

Sitter här och fundrar på hur jag ska rita mitt monogram imorgon på bilden. Tänker och tänker. Tittar på olika typsnitt. Men det är riktigt svårt. Hoppas att fantasin blir bättre imorgon bitti. Nu Idol!

Black

Scorett, 799kr

New Design

Foto : av mig i Sommras
Nu har jag precis fifflat lite med designen. Vad tycke ni hittills? Jag ska fixa mer när jag har tid :) Men nu ska jag gå hem till Sofia. Ska äta där och ja hitta på något kul kanske. Våra päron är på en invigning i stan så vi passar på att bara vara vi. :)

Nu är den min!

Jösses, jag är överlycklig. Jag har fått mammas iPhone 4. Igår fixade jag nytt simkort (för man måste ha ett som är i miniatyr) och idag har jag lagt in alla spel osv. Så häftigt. :):):):)

Breakfast

Har precis ätit frukost och nu bär det av in till stan med Lina. Jag ska fixa min mobil. Ska nämligen ta över mammas Iphone 4:) Super glad. Och så ska jag väl kolla på lite kläder också. Så hejsvejs!

Diamanter

Dingliga strassörhängen står högst upp på höstens trendönskelista! Ett fint budgetalternativ finns på Pieces för 149 kronor.

N°1

Pappa färgade mina kläder här om dagen:( Dom blev gråblå. Och skit fula. Så jag blev några tygstycken rikare. (bildkvalitén är tyvärr inte den bästa, förlåt).
Bild1: Linne och Jeans; Weekday
Bild2: Topp; H&M
Bild3: Linne; Monki

Grönan imorgon

ph. don´tRemember
Imorgon ska vi till gröna lund. Det är någon sorts fysik. Vi ska göra laborationer medans vi åker. t.ex. hålla i ett glas med vatten när vi åker fritt fall osv. Det ska bli skoj det. :)
Idag har jag bara haft en vanlig dag i skolan. Vi fick betyg på en svenska uppgift vi gjorde i förra veckan då man skulle berätta om sin sommarläsning. Och jag blev riktigt nöjd. Men kunde gjort lite bättre ifrån mig.
På eftermiddagen så var jag med lina. Vi käkade mellis och tog en promenad med hennes dog, Zazzi. Vi körde lite kurra gömma vilket Zazzi tycker är jätte kul. Haha intressant!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova. Har sovmorgon imorgon till 09.40 = Skönt:)

Shoe

Fina skor från nelly.com. 299kr
Helt klart ett måste för mig. Dom är lite Wang inspirerade.

Long dress = Beautiful dress

Super härlig klänning enligt mig. Från Tommy Hilfiger.

Biggest loser Sverige

Ikväll kl 20.00 på 4:an. måste se det!

Hidden

Foto: Jag
Modell: Jag
Kamera: Nikon D60

Bubbles

Kom precis hem. Har varit hos lina och kollat på film och käkat massor av chokladtårta som hennes lillasyster hade bakat. Nu ska jag sova. Så godnatt!

One at each arm.


Fina armband. Det övre är ifrån H&M och det undre från Weekday. De båda borde finnas i butik just nu.