Fyra

Fyra stycken är dessa som jag så gärna vill leva med. 1. Weekday 2. Monki 3. Weekday 4. Modekungen

Sötast i världen

Denna sockertopp har jag bland annat spenderat dagen med. Och hon gör mig inte lite lycklig!

da da daaa

Skola

Vill bara uppdatera er lite. Skolan rullar på och allt känns riktigt bra, förutom läxorna förstås. Som redan förstör fritiden :/ Min mobil har föresten brakat ihop och är på lagning så jag lever med en annan mobil som knappt den heller fungerar. Men men... Ska blogga när jag kan, men just nu har jag så mycket för mig att det hamnar lite vid sidan av. Kram på er och sluta inte titta in för då och då kommer det uppas här - jag svär!

Underwater

Jag hittade lite bilder från när jag va i jordanien för några år sedan. Då tog jag lite bilder med en undervattenskamera. Vilka minnen alltså.

Photo Booth

haha lite sköna bilder på mig och lina i italien...

Fantastic Fabric

pic1. dollyblond, pic2. carolines mode

Snyggt allt ihop. Speciellt sista bilden med plastväskorna. JAGVILLHA-BEGÄR!

3 varv i trädgården

Idag träffade jag emma en kortis så hon fick träffa smilla + att smilla och leo fick springa några varv i trädgården PUNKT

minSko

399kronor
Tittar lite på dessa från Dinsko, men jag vet inte.. Dom är sk*t snygga, men jag har redan hittat ett par as snygga. SÅ jag vet inte... BESLUTSÅNGEST.. Help me

Smilla

p. Instagram. Där jag heter matildarexx
Här är hon - Smilla. Sötingen. Henne är jag hemma med hela veckan innan gymnasiet börjar på måndag :S scarry, fast väldigt kul. Men innan dess ska jag hinna med en del saker i helgen också och lära smilla en massa. Hon kan redan sitt, ligg och kom på komando. Vilket underlättar, men rumsrenhet vet hon överhuvudtaget inte vad det är. Haha. Fast hon har gjort ifrån sig ute dom senaste dagarna i alla fall. Hon är underbar.
Sen ska jag försöka uppdatera lite mer nu när skolan börjar och så. Under sommaren har jag bara njutit och det tänkte jag fortsätta med tills dess. Kram på er!

Home

Nu är både jag och dobby kopian Smilla hemma. Och jag är SÅ HÄR GLAAAD! :D

Fläta

p. tagen och redigerad av mig
Önskar jag hade lika långt fint hår som Sofia, för jag vill också kunna strosa runt i en sån här fläta.

hemväg

p. Mina och Soffans händer i Photo booth (Fett koolig bild ju)
Nu är vi på väg hem efter fyra underbara veckor i Italien. Hittills har vi bara kommit till milano. Sovit här en natt och nu blir det en till. Imorgon åker vi vidare med biltåg och sen är vi i Sverige på fredag igen. :)