Plastic bag

Jil Sander // H&M
I vintras när jag var i milano så såg vi den vänstra väskan på bilden ovan, väskan från Jil Sander. Den stod och lyste upp skylltfönstret med sin färg och elegans. Det var banne mig nära att vi slog till, men jag ska inte sura över det utan berätta om den högra väskan. Den från H&Ms Fashion aginst aids. Den ska jag införskaffa när den kommer ut i butik.Det är bestämt!

Världens BÄSTA Hund!

Igår var jag tvungen att ta det värsta beslutet jag någonsin tagit. Att låta min hund Iza få somna in. Hon var absolut den bästa hunden någonsin och kommer alltid att vara det, hon finns i mitt hjärta för alltid. Jag ÄLSKAR dej Iza!! Även fast du var liten i formen så var ditt sällskap tusen gånger större. Du var precis den perfekta hunden. Du har visa oss hur mycket man kan älska en hund och hur mycket den betyder. Jag kommer aldrig att glömma dig! ♥
Fin låt till dig:

den här veckan är den värsta någonsin

.

Valentine's day

Glömde önska er en underbar alla hjärtans dag så jag gör det nu även om det kanske är lite sent.

Genius

via ??
Dessa brillor hade jag på mig idag, även fast de är omöjliga att se igenom haha. Vi hade ju Harry Potter temadag i skolan. Just nu tycker jag att jag själv är grym för jag har nämligen gjort klart alla mina läxor den här veckan, jippie. Det gör nämligen mig lycklig, dock så är jag ändå inte så glad för min doggie ligger inlagd på djursjukhus. Det har hänt något i hennes hjärna :S Läääskigt, hon är inte på bättringsvägen ännu vilket är skrämmande. Nu ska jag sluta med mina kortfattade meningar och dega lite framför tvn innan jag lägger mig. Idag ska jag lägga mig tidigt för jag är så sjuuukt trött. Hejsvejs!

enjoy

orkar inte

jag har ingen ork att skriva så nöj er med filmen ovan. JAg har i alla fall haft uppsats i svenska np idag :/

vår & sommar


flickr
Det är nog inte bara jag som längtar till solbrända ben, gå barfota, ha shorts osv....

Måndag!

Idag är det måndag och jag har lång lunch så jag är med the two L. haha. Men snart börjar engelska och vi ska se på fiiilm :) sen har jag tråk Hk, men men måste göras. Nu ska jag ta en pannkis och sen drar jag! tjabba tjena hejdå.
Ni kan ju lyssna på detta:

När man har tråkigt...

så kan det se ut så här. Haha.

Löördag!

Lördag = Godis // bilder från mobilen
Igår spenderade jag min dag med lina. Vi tog en sväng på stan, köpte godis, satte oss i solen, sen drog vi hem. Jag gjorde några läxor. Lina blev utelåst kom till mig, sen hem till lina, spelade spel, blev trött, hällde i mig godis (höhö), kom hem, somna sent, vakna tidigt, trött, slappa i soffan, nu här....
Snabbt vad som hänt det senaste dygnet.

Rebecca&Fiona

Rebecca & Fiona - Luminary Ones

Rebecca & Fiona - Luminary Ones (Nause Remix)

flätor på sommaren

Jag vill gå runt med håret uppsatt såhär och känna solen steka mot huden. Det är sommar.

leopard

+
Nu ska jag dra iväg till skolan, men ville bara visa dessa. De var fett coola ;) Undrar vart man kan köpa dom!

om exakt 3 veckor sitter jag på ett flygplan på väg hit...

Koh Rong in Cambodia!!!!! Det kommer vara mellan 30-40 grader varmt. Gissa om jag längtar?!

black/white from Weekday

Jahapp, som vanligt fastnar man för saker. Idag blev de dom här ovan!