helg är ibland det bästa som finns

photobooth bild från tiden innan förr
Den här helgen har varit fantastisk. Ja, det var väl allt. Jag orkar inte lägga upp några bilder, men vem vet kanske dyker det upp något under veckan. Ja nu få ni ha det bra. Hejsvejs!

oh, I want

flätat solblekt hår
t-shirts med ögon tryck
stickde shorts
massor av smycken
en stor enormt snygg ring som på biden

lofsdalen

här har emma "kissat", haha
bowliiiing - bea till vänster emma till höger
joppe - emma är en fantastisk konstnär eller hur?
.
nu är vi hemma. det var sjukt kul i lofdalen. massor av skidåkning, skratt och prat. gött! Bilder hann jag dessvärre inte ta så det fick bli dom ovan ;)

Idag smäller det: LBP2

Idag släpps Little big planet. Jag är glad! För gissa vad som ligger i min brevlåda... LBP2 :) Wiiiie
Haha, jag är konstig...eller inte!

Var kommer ränderna i tandkrämen från?

Hur blir tandkrämen randig?


Man kan göra randig tandkräm på två sätt:
  1. Tuben fylls samtidigt med t.ex. tre färger. Viskositeten (fastheten) och konsistensen är densamma för alla tre delar och därför sker ingen uppblandning. De tre färgerna ligger längsgående i tuben, vilket gör att det kommer ut randig tandkräm. Detta sätt är det vanligaste och det som vi använder vid påfyllning av våra randiga tandkrämer.

  2. Tandkrämstuben förses med ett litet rör, innehållande fyra längsgående kanaler, intill tubmynningen. Närmast mynningen hälls en gel-tandkräm, t.ex. blå gel, som dock inte når över rörkanten. Därefter fyller man på resten av krämen - oftast vit pasta. När man trycker på tuben, kommer den vita pastan att pressas ut genom tubmynningen, men också trycka mot den blå gelen, som därigenom pressas ut i kanalerna längs plaströrer. Även här är det samma viskositet på de olika delarna, vilket innebär att den blå gelen lägger sig som fyra ränder utanpå den vita.
(källa Colgate)

Om ni ville veta alltså :)

Elin Kling for H&M

Det här ovan bara MÅSTE jag köpa. Den 3 Februari finns Elin Klings kollektion för H&M ute i tio butiker. Hon har designat nio plagg och två accessoarer. Priset är emellan 99-1499 svenska kronor. 10% av priset går till Unicef. Ni kan även läsa mer HÄR.
Måste måste måste ha sakerna ovan. Haha

Milano + Iza är med om mycket

| Fotograf bild från när Iza var med i ICA kuriren |
Nu är det 2 dagar kvar här i Italien. Imorgon och på Lördag. Dom dagarna kommer jag att spendera i Milano (igen, haha). Det är så underbart där, så underbart att det inte går att beskriva. Vi åker imorgon förmiddag och är där vid lunch. Då blir det antagligen mat och sen shopping. Shopping blir det på lördag också innan vi åker med flyget hem till kalla Sverige. När vi är hemma kommer vi att få träffa Iza efter dessa 3 veckor. Vi ska nämligen hämta upp henne på pensionatet. Tydligen har hon börjat löpa, men dom ville ha kvar henne där ändå eftersom hon var så tillgiven, tyckte dom. Och eftersom hon löpte över nyårsafton så fick hon följa med in till stan, haha. Så hon har alltså firat nyår med middag med två andra hundar och de som äger pensionatet. Haha, Iza är verkligen rolig hon. Hon hänger visst med på allt hon när vi inte är med. Hon är världens bästa hund!

200 days

Haha, jag räknade precis ut att det är exakt 200 dagar till min födelse dag idag, om ni är intresserade. Okej, jag använde en nedräknare, eller hur man säger?! En sak som är bra med min B-day är att det också kommer var SOMMAR!

ph. modeklok.

Detta skulle jag gärna bära. Någon som vill bidra? Haha. Jag ska i alla fall köpa plånboken. Den är så himlans fin.
.
Tröja - Modekungen.se, Jeans - Weekday, Skor - Nelly.com, Plånbok - Urban outfitters, Smycken - Nextobsession.se

1st of January

ph. Photo Booth
Jaha, då var det 2011. Ingen större skillnad, men kul är det! (Hah.) Jag började mitt år med en lite för lång sovmorgon. Vaknade 12.45 och då var halva dagen borta. Fast jag var i och för sig uppe till 4 igår så jag tog väll dagens tid igår istället. Om ni fattar vad jag menar. (intEressant) Sen så tog vi det lungt resten av dagen. Såg på film, gick en lång promenad och käkade choklad, haha. Juste, jag ändra till en ny design om ni inte märkt det redan! Visst blev det bra? Jag vet att jag byter hela tiden, men nu känns det bra, så det kommer nog för bli den här ett tag fram över. Nu ska jag doppa knoppen, för jag lägger mig för sent varje kväll. Adjö!