Thumbs up for New York


TUMMEN UPP för New York på Torsdag men tummen ner för idag då jag är sjuk. Har sjukt ont i halsen och tappar rösten hela tiden. Men jag har i alla fall haft chansen att packa så det har jag börjat med.
Har ni några New York måsten? Saker man måste besöka - Resturanger, buriker, osv? Vi vill hitta något nytt, så kom med lite förslag. Jag kanske kan göra en New York gudie när jag kommer hem sen.

snart så

Snart så är det sommarlov... :) bara idag och på onsdag kvar som är riktiga dagar. Sen är allt slit över och då drar jag till Åland och sen till Italien. Snacka om att det är skön och att man längtar. Gashh det är typ det ända jag tänker på nu.
Just nu har jag i alla fall lunch så jag gick hem och åt + tog en powernap det behövdes efter den här helgen. Knappt sovit något ju. Kram Mtz

Brallan

p. av mig
Jag gillar den där brallan och skulle lätt kunna bära den såhär.

myyyyys

ungefär såhär har jag och lina det nu. Jag sitter med ipaden i högsta hugg och lina sitter med lite plugg. Gillart ofc. Snart ska vi dra vidare för att göra oss i ordning för att sen ta porsen till balen. hare alla dudes.
Matildzzz

R.I.P

<3Iza.
Igår släppte vi dig i vinden vid vattnet och nu eldar vi upp urnan. Vi kommer aldrig att glömma dig.

Trött chey

Japp, nu e jag trött och snuvig. Men jag måste tagga för ikväll då blir det ju bal. Borde sovit lite mer i natt antar jag för den här natten blir det inte heller så mycket sömn. Jag kanske uppar senare idag. Ha det gött i alla fall och gratta alla mammor.

4 veckor valp

Här är hon. Min bebis som nu är fyra veckor gammal. Visst är hon för söt. Tyvärr kunde vi inte komma ner till henne i helgen så det får bli längre fram. Men nu är det ju bara att börja räkna ner tills hon flyttar hem till oss.

The dogs will save the world

Jag gillar hundarna!!!! och låten :)

Ny design på väg

Här är ett litet smak prov. Jag har fixat och trixat lite med en ny design som jag snart tänkte byta till, men håller fortfarande på med headern så ni får vänta en liten stund till, mohaha. Den kanske ser väldigt lik ut min nuvarande, men den är faktiskt annorlunda.

H&M Fall

p. carolines mode
Det här tänkte jag ta en närmare titt på i höst inne på H&M. Ska helt klart köpa halsbandet och skjortan.

näst sisa seriösa veckan

Vänster: Passade sköningen Molly. Höger: Tog årets första dopp
Hittade dufföl i ett fönster - var tvungen att ta bild haha
Emma åt upp Mascarponen på hk:n
Köpte en topp och en nyckelring
Haha okej det var inte många bilder från veckan som gått, men jag tog inga fler.

Habegär

Dessa tre skulle inte sitta fel av att hoppa in i min garderob.

Inte långt kvar nu

p. random I LIKE!!!11111
Japp, då var det bara 8 riktiga skol dagar kvar då:) Dessutom händer bara en massa roliga grejer hela tiden. Den här veckan som gått har varit fylld med roligheter, kanske kan lägga upp lite bilder sen. Idag har jag i alla fall varit i stan och sen städat hemma - det behövdes. Imorgon blir det stan igen, lite plugg och sen häng på kvällen myys.

Välkomna

Jag har på sistone fått allt mer besökare och därför tänkte jag hälsa er välkomna!! Sen har jag några frågor till er:
Vad tycker ni om bloggen?
Har ni någon fråga? - ställ den
Är det något speciellt som ni vill läsa om?

najjjjjs

1. Nelly.com
2. Rag & Bone
3. Jeffrey Campbell
4. H&M
5. Jeffrey Campbell
6. Rag & Bone

Veckan som gått

p. från alla möjliga hörn.

Okej, det blev inte mycket bloggning, hehe. Men ni får vara glada ändå. Jag har haft fyra prov så jag har varit helt slut, men nu är det inte så långt kvar till sommarlovet:) Längtar sjukt mycket. I alla fall, jag har inte gjort så jätte mycket den här veckan, har mest pluggat. Men i torsdags var jag med Lina på en agilitytävling, det var skoj. Sen igår var jag med några tjejer och vi åt på vapiano och tog en sväg i rålandshovsparken. Idag ska jag på bio och leta efter skor till balen. Ja, det finns inte så mycket mer att säga. PUSS OCH KRAM SKUMMBANAN!! :D

Baraben

Det har varit något fel på blogg.se i helgen så jag har tyvärr inte kunnat blogga. Jag lever och är sugen på bloggning så det får ni se på fram över. Jag kan redan berätta att jag om tre veckor kommer att få träffa min valp. Och då kan jag lova att bilder kommer poppa upp här. Denna vecka har jag mycket prov, men ska försöka klämma in några inlägg. Fast jag tycker inte ni ska hänga så mycket inne nu när man kan gå runt barbent i solen. Det är ju runt 25 grader, riktigt najjjs!!

skulle inte banga

  1. theory knit
  2. theory shorts
  3. pamela love ring
  4. proenza schouler bag
  5. proenza schouler bra
  6. opi nailpolish
Via afterdrk

ettetttvå

112 - Alexis Weak (Flores Flores Remix)

Späckhuggare

Någon gång så ska jag minsan åka och titta på späckhuggare för dom är så sjukt häftiga. Dessutom lovade mamma mig det när jag var 4 år. OCh det har jag inte glömt, haha. Aja, ville bara säga det!

The puppy

Här är hon, vår lilla valp. Just nu är hon inte så mycket att se på, men om några veckor kommer hon minsan vara det. Då kan jag visa fler bilder. Hon är i alla fall en tik och grå i pälsen, men hon kan kanske bli mörkare. Det får man se längre fram.

Öl + And = Öland

Bildbomb från Öland under påsklovet. Allt taget av mig.

Zazzi

Zazzi from Matilda R on Vimeo.

En liten video som jag gjort, haha.

Det börjar vankas valpar, banne mig


Mamma Frida, SEuCH NORDJW-07 Skogsville's One Hit Wonder har en ganska liten mage just nu, men innut i den så finns det åtminstånde en valp och den är vår. Någon gång under veckan som kommer så kommer den att komma ut också. (haha mycket kommer/a). Jag Läängtar i alla fall som ni säker förstår. Det är inte långt kvar nu. Om bara ca 4 veckor så kommer vi att åka och titta på den. :)