Härligt

Har hängt med sköningen till vänster hela helgen. (jag till höger) Vi har käkat pannkakor till frukost, tillverkat snyggaste pumpan ever, legat raklånga i varsin soffa med varsin dator framför tv, lyssnat på alldeles för hög musik, dansat och skrikit på gatan så att vi har blivit utstirrade av folk, gått på bio, firat halloween, myst framför massa filmer och gått rediga promenader. Helt klart bästa helgen på länge och vi får inte glömma att påpeka att det faktiskt är LOV just nu. HÄRLIGT!

Halloween

Det är ju snart halloween som många redan vet. Så jag tänkte bara tipsa om dessa söta masker från H&M för 50 kr. Inte dåligt.

Borzoi

Lite kär i den här rasen bara. Så fin, träffade en igår och jag höll på att dö!

HAHAH; SÅ JÄKLANS LIKT!

Den här är såå bra, sjukt lik och sjuukt kul!! hihih TITTA NU:
Orginalet:

Sound of jeans

Jag ska hålla ett informerande tal om jeans och letar frenetiskt efter en video jag kan visa. Hittade denna tyvärr är det inget jag kan använda, men jag tyckte det var så coolt så den fick hamna här istället.

MEOW

VITT VITT VITT O ÄNNU MERA VITT - LIKE!!

COS

Två favoriter just nu.
Till vänster 390kr o höger 790kr

Feets

Taget av mig med NIKON D60

Godmorgon!

Myysss med hunden i sängen! :)

galaxy nails

Mio i min klass hade så underbart fina naglar idag så jag var bara tvungen att ta en bild. Är de inte coola? En rymd hon har målat helt själv. klart Like på det!!

ingen vanlig lördag kväll

I lördags hängde jag hon lina med hennes och min familj. Vi kökade hur gott som helst. Det blev pock mat och dricka i massor. Sen bjöds det på choklad i alla sorter. Jag skojjar inte när jag säger att jag rullade hem. Det var hur gott som helst. Sen blev det förstås också en massa mys och prat vilket bara förgyllde kvällen mer.

stan

Fyra bilder från stan i helgen.
1/grönan på avständ 2/mark 3/fönster 4/hus

helgen

fyrafrån helgen.
1/Klar har kul när hon tittar ut genom ett hål 2/linafina på hund ön 3/gott tuggummi 4/en ekorre mitt på bilden. kan ni se den??

appen funkar knas

blogg.se appen fungerar inte. Så har inte kunnat uppa er via den.