Idag kan man säga: Idag är det Nyårsafton!

Äntligen! Om mindre en 12 timmar så är det 2011. Sjukt skoj! Jag ska fira med familj och vänner här nere i Italien. Det ska bli super kul och massor av god mat. Självklart ska vi ha några fyrverkerier också.

Silver pattern

Bilden tog jag i Urbino.
Det var vatten på några av stenarna när jag tog bilden. Sen var det ljuset som gjorde dom silvriga.

Bikini

H&M
Överdel 129kr - Underdel 99kr

Ska köpas så fort den kommer in i butik! Måste ha den när vi åker till Kambodja. :)

Tattoo

Inte för att jag är för tatueringar, men måste ändå säga att denna var väldigt fin.

Eyes

Lösögonfransar från Make up store
Tittade in på Make up store´s hemsida och fann ovanstående ögonfransar. Gillar de svarta fjädrarna bäst. Kanske något till nyår?

Lamb+necklace

Tänka sig att jag blev ägare av ett lamm, i halsbands form. Den är så fin så den har fått pryda min hals både idag och igår.
Julklapp från M & P

New Year - GOLD

GULD, jupp, det kommer mina läppar pryda på nyårsaftons kväll

God fortsättning

ph. från stranden idag taget av mig
Jag hann inte säga God Jul till er igår, så det fick bli god fortsättning idag. Jag har haft en underbar jul. Med många glada ansikten, fina paket och en och annan film. Vi hann med mycket igår, b l a pepparkakshusbak. Tyvärr hade mitt hus ramlat ihop imorse, haha. Jag kanske åt lite mycket av baksidan igår (höhö). De två andra så husen stod i alla fall kvar. Jag fick jätte fina klappar. Jag fick min fina dunjacka från Aspesi. Superglad!
Nu ska vi iväg till baren, så hejsvejs!

Dan före dopparedan

Om en liten stund kommer min moster med familj in genom dörren. Då blir det käk, klä gran, film (hoppas jag) pch sen sova för imorgon är det JULAFTON.
För en stund sedan blev jag klar med alla julklapparna, äntligen. Haha, jag gör det alltid i sista stund. Tyvärr hann jag inte med alla rim på paketen, men några blev det och dom är riktigt bra!

Plastic bag s/s 2011

ph. någon blogg
Till våren är det trendigt med en färgglad plastpåse som väska. Jag hittade en blå i min garderob. Den tänkte jag ta fram nu till våren. Vem vet kanske får jag användning för den.

Sportlov = Kambodja = Längtar

Nu längtar jag till värmen. Sitter i Italien i ett 12 grader varmt hus eftersom vår värmegrej hade pajat. Men i Italien är jag iallafall och det är ur mysigt här. Saknar dock Iza som bor hos Emma. Nu ska jag krypa ner i en filt och kolla på film. (haha det blev kortfattat)

Julrusning

ph. Milano i sommras
Äntligen är julen här, men den drar även igång tiden. Jag hinner knappt med. Jag lever, men har inte tid till bloggen. Imorgon åker jag till Italien, till Milano (bilderna ovan) och sen Mondaino. Nu ska jag in i duschen och sen ska jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt. GOD JUL!

Bästa dagen någonsin

p1. Nyckelring - Monki (80kr)
p2. Svans - Monki (fick den för 30kr :) )
p3. Armband - Weekday (150kr)
(taget med mobilen, därav kvalitén)

Detta köptes idag. Ja, denna dag är den bästa någonsin (eller i alla fall på länge). Jag skrev ett inlägg med hela förklaringen men såklart ska det försvinna. Och jag orkar inte skriva om, så ni får nöja er med att lista ut det själva. :) KRAM!


Passande Låt:

Svampbob fyrkant - Bästa dagen någonsin (The Best Day Ever)
(Ni måste kika på detta avsnitt, det är grymt, haha)

Lucia

God Jul, idag är det Lucia och vi har haft ett lucia tåg i skolan. Men det var tyvärr ur uselt, men aja vi hade en lång dag och slutade med Syslöjd. Vi fick betyg på våra arbeten och jag fick ett MVG. Super nöjd! Nu ska jag käka en pepparkaka så Hejsvejs på er!

Liten

Gamal bild på mig och pappa bland kossorna i Österrike. Längtar till sommaren. Det är fruktansvärt kallt och nästa vecka kommer det bli värre, -17 grader :S Tur att vi åker till Italien på måndag. Yes, det är bara en vecka kvar:) Längtar!

Dumma mig

Haha, igår kollade jag och lina på den här och jag håller på att garva sönder varje gång jag ser den. "It´s so fluffy i´m gonna die" Hahahaha.
Men tyvärr är jag sjuk idag:(, annars skulle jag lätt gått och sett Dumma mig på bio. Ja, så dumma mig för att jag är sjuk och inte kan (haha fett dåligt skämt, men aja). Nu ska jag gå och sova lite igen. Jag orkar inte vara sjuk imorgon. Kram!

Banana ripening

Jag käkade precis en BANAN! Det behövdes efter två timmars no plugg. Sjuukt tråkigt, men det behövdes och nu känner jag mig super förberedd för no provet imorgon. Nu ska jag hoppa i säng så jag blir lite utvilad. Hejsvejs!
Rubrik och Bild: Banan mognad. Haha lite kul lixom!!

Hejhej igen!

Haha, ja nu byter jag tillbaka till den här bloggen. Den andra var så tråkig!! Håller på att fixa designen lite. Så det kan se lite kul ut!!!