Hairstyle

Idag har jag varit i skolan som vanligt sen hängde jag med Lina i kista galleria, där hon klippte sig. Vi tittade även på balklänningar men fann inget. Jag måste i alla fall också klippa mig och jag har bokat klipptid, men jag vet inte hur jag ska klippa till håret. Funderar på att göra något nytt, men vågar jag? Lite inspiration finns ovan. Långt vill jag i alla fall ha det, men ska jag tona det lite ljusare i topparna. Lite som ombre hår? Tankarna går, kanske ska jag ändå bara klippa topparna. Vi får se.

4 saker till sommaren



Nu är sommaren snart här och då passar ju dessa grejer bra. Allt är från Mango. Jag ska titta närmare på klänningen, för den är ju riktigt snygg!

Inga inlägg

p. ?

Hej förlåt för den trista uppdateringen. Men jag har varit ledig och haft det sjukt skönt. I helgen var jag på öland och där lever man utan båda internet och ibland mobil. Massor av bilder har jag i alla fall tagit där och några av dom kanske dyker upp här lite då och då. Det får ni nöja er med :) Hoppas ni har haft det lika härligt som jag, för just nu så känns allting väldigt bra. Solen skiner och man märker att sommaren är på väg. Kram!!

Prommis

p. taget av mig idag och den näst sista tagen av Bea, haha jag ser lagom normal ut...

Idag har jag tagit det lungt, städat och plockat fram lite påskpynt. Sen på eftermiddagen tog jag och Bea och hennes doggie Rocky en promenad vid vattnet. Vi tog massor av bilder och här ovan är några. Imorgon drar jag till Öland och därifrån blir det ingen bloggning så ni får överleva med bilder efteråt. Kram!!!

Katten Lizzie

p. på Lizzie från i sommras

Nu under lovet så är jag kattvakt åt katten ovan. Denna schöning är en riktig kelegris, hon vill hela tiden (och då menar jag HELA TIDEN) bli kliad och klappad över hela kroppen. Världens sötaste katt måste jag säga.

Sommar??

p. från mobilen

Idag känns det som sommar, solen steker verkligen. Min dag började med en springrunda. Jag behövde röra på mig och lämna igen lite hyrfilmer. Sen blev det att sätt sig ute i solen i soffan. Jag tror jag höll på att somna, det var så härligt. Jag satt barbent och tyckte att det var för varmt, haha. Jag försökte plugga lite, men, det blev inget av. Höhö. Jag gör det senare... om jag orkar. Sen åt jag i alla fall pannkakor till lunch, mums! Sen satte jag mig i solen igen och där sitter jag nu. Skönt med sommar jue. Eller hur? Ciao!

Sol + Stan

p. från mobiilen

Idag har jag hängt med Bea i stan. Det var mysigt och kul. Vi snacka hela tiden. Det fanns så mycket fint i butikerna nu och jag får värsta sommarfeelingen, men det ledde också att jag kom hem med lite saker... Inte bra!! Shortsen ovan pudret blev det. Jag Köpte en väska också men jag tror jag ska lämna tillbaka den.

Nails

Denna vecka har jag gått runt i mitt nya favorit nagellack. Det är holografiskt vilket innebär att det skiftar färg till alla regnbågens färger när ljus ligger på. Sommrigt och fint, tycker jag!

Byxelkrok

På torsdag åker jag till Byxelkrok på Öland. Det ska bli så najs. Jag kommer träffa Sofia också :) Happy happy. Ja men det var allt.

Rings

Här om dagen blev jag två nya ringar rikare. Dom kommer från H&M och kostar 99kr tillsammans. Visst är dom snygga?!

Påsklov


p. taget av mig

Det är påsklov nu och man kan ligga i solen och mysa, suveränt tycker jag. Igår slappade jag hela dagen, det behövdes. Jag gick en promenad och sen såg jag två filmer på kvällen. Idag har jag inte heller gjort så mycket hittills. Jag tog en lång sovmorgon frukost i solen och sen vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Jag har mest gått runt och gjort ingenting. Nyss åt jag lunch med pappa i solen och tänkte snart kanske dra till stan, men jag vet inte. Vi får se. Hoppas ni har det lika gött som jag! Puss

Skjortor


Dessa två köptes igår. Den svarta från MQ och den rutiga från JC.

Kambodja - Munkar

Ph. taget av mig

När vi var i Kambodja så träffade vi mängder av munkar. Dom va fett koola! Jag tog massor av bilder på dom och här ovan är några.

En bra fredag

Goda Jordgubbar och choklad och jag i stan
Emmas jacka (hon ville att jag skulle lägga upp den så hon kunde se)

Den här dagen började med prov på andra världskriget, men den slutade bra. På lunchen köpte vi jordgubbar och choklad som vi käkade i solen och sen på eftermiddagen drog jag och Emma in till stan. Jag köpte två skjortor som jag kan visa sen. Det var i alla fall mys. Nu ska jag strax äta middag och sen får vi se vad jag hittar på ikväll. Puss och kram skummbanan!

helgen


p. bilder från we<3it collage gjort av mig motiv furbys


Det blev inte så mycket bloggning den här helgen, jag har haft fullt upp. Här är min helg om någon är intresserad:
I fredags var jag i stan för att lämna igen en tröja. Där träffade jag även Sofia och vi tog en sväng tillsammans. Vi letade balklänning men fann inget. Sen skildes vi åt och jag gick till mammi och pappis jobb. Vi käkade på Tures i Sturegallerian och åkte sen hem. Sen träffade jag Lina och vi hyrde film och köpte godis och sen var jag hos henne resten av kvällen.
Igår var jag mes mamma på stan en stund. Sen pluggade jag lite och sen mös jag på kvällen.
Idag har jag träffat Lina och Sofia för att planera sommaren och ITALIEN :) Sen så var jag med Sofia och vi hittade min gamla furby. kult. Vi pluggade lite so (inte så mycket dock). Sen gjorde jag klart svenskan och sprang en runda och nu sitter jag här.

They say that memories are Golden. Well maybe that is true. But I never wanted to live with memories, I only wanted to live with You!



Detta inlägg är till minne av Iza!!

Bless



Den här baddräkten ska jag titta in när den kommer i butik. Den skulle sitta fint under ett par shorts som en topp. Kommer från Weekday.

Can you sing like a horse? BM can!


Kan du sjunga som BM. Han eller ja hon kan faktiskt sjunga som en häst och en del andra djur. Lite creepy tycker jag, men det låter ju precis som en häst stod och gnäggade å scen. Fett kooolt är allt jag säger. Ännu läskigare är det att hon faktiskt också ser ut som en häst, haha. Lyfter på näsborrarna så där, man blir lite rädd.

Vad tycker ni?

Wunderbar montag

p. ?

No normal monday today i say. Vi slutade redan halv tolv vilket gjorde mig dunder lycklig. Jag gick och hyrde film med Lina som vi sen gick hem till mig och såg + käkade. Sen hade jag utvecklingssamtal. Det gick jätte bra. Gick hem med päronen och nu har jag börjat laga mat. Det luktar smaskens. Så nu ska jag äta. Hoppas ni också haft en underbar dag!

Acne Devon


Jag vill ha den här väskan!!!!!!! Ge mig, haha. Synd bara att den inte riktigt är överens med min plånbok. Men man kan ju alltid drömma.

Nom nom nom nom nom nom nom


Finns det något bättre än godis? NEJ!
Ikväll har jag hällt i mig godis och myst framför film efter film med bästa brudarna :) det e najs!