Med ny duschat hår säger jag...


...HEJDÅ!

...och Ciao Italia
Nu åker jag mot italien och är där resten av sommaren. Uppdateringen kommer inte vara den bästa men jag ska försöka så gott jag kan!

Tår

fotografi: jag
av: Gustavs fötter

Hundläger+midsommar=bästa veckan=sant

Bilder från veckan


hejsan alla kottar nu är jag äntligen hemma efter en lång vecka med ett otroligt roligt hundläger och mysig midsommar på Gräskö. Iza har hunnit vara med på World dog show 2010 i Denmark. Hon kom 5:a bästa tik, bland juniorerna (totalt var det 16 st som tävlade) och så fick hon "excellent" i utseénde betyg (det högsta) så gissa om jag är glad.
På hundlägret gjorde vi massa skoj och i helgen på gräskö var jag med släkten och käkade och dansade runt midsommarstången. Ikväll ska jag och mamma på SATC 2 kulilikulkul säger jag bara. Haha jag vet är lite efter men har inte hunnit så det blev ikväll istället.

På tisdag försvinner jag igen men tar med datorn så jag kan uppdatera när jag åker till ITALIEN i 6 veckor. Hjälp vad kul det ska bli:) Lina och sofia kommer och vi ska i familjen också hinna med att åka en sväng till Kroatien.
Ha det gött!

I DO - Viktoria och Daniel

Nu är bröllopet för oss tittare över och visst var det väldigt fint. Många tårar föll av lycka och det värkade som om hela svergie fångats av Viktoria och Daniels kärlek. Det var hela 500 000 inne på stockholms gator. Det har värkligen varit en speciell dag som kommer finnas kvar i historien.
Jag tycker värkligen att det var ett väldigt bra genomtänkt bröllop. Det var inte överdrivet utan det kom från hjärtat och var smyckat på ett enkelt sätt. Fina klänningar och ett fint kortech (stavning?, haha).
Vad tyckte ni om dagen?

2 dagar kvar

Jahapp, nu är det bara 2 dagar kvar tills mitt sommarlov börjar på riktigt för på Söndag ska jag på hundläger. Sedan till gräskö och fira midsommar med släkten och sen bär det av till Italien och Kroatsien.
Idag har jag slappat så som jag också gjorde igår. Efter lunch någon gång träffade jag Linnéa och vi tog en lång promenad med Iza längs vattnet. Sen kollade vi på Prodject Runway och sen gick vi en kort promenad med Lina och Zazzi, haha så idag har jag äntligen fått lite motion som hjälper efter all denna glass som åkt ner i magen.
Nu har jag precis kommit in efter vår gårdsfest och snart ska jag kanske träffa andra Lina, vi får se. Ha det gött!
Just det, vad tycker ni om den nya designen, jag gjorde den igår när jag hade tråkigt?!

Smoke

Fotograf: jag (Rökning gjord för foto)

Världens finaste

fotograf: Jag
...SOFIA

OBS! Bloggen kommer under dagen att renoveras så den kommer att se lite knasig ut ibland.

åkbandet

Här har ni det hedeliga ÅKBANDET som den här gången är oranget.
Bilderna är inte de bästa men jag har en ursäkt som lyder att jag är högerhänt med  åkbandet på höger hand där av konstiga vinklar haha.

DREAM as you´ll live forever. LIVE as you´ll die today. - James Dean

ph. av gamla Centrox på gröna lund. Vart tog den igentligen vägen?

Jag har värkligen fullt upp de här dagarna. Det är ju banne mig sommarlov och jag hinner vara med alla möjliga vänner. Idag tillexempel var jag på grönalund. det var SUPER. Tyvärr vann jag inget av de 90 spänn jag la ner på att försöka. Men det gjorde både Emma och olivia som vann sammanlagt En stor 2000g Marabo choklad en MM 1,8 kg (flera små påsar), en "krans man kan ha runt halsen och en jätte basketboll. Men Linnéa vann inte heller något så sån dålig tur hade jag iallafall inte. Fast föresten jag hade otur. Jag tappade min mobil utanför kvasten men som tur var var det en snäll skalle som hittade den och lämnade den till flygande mattan så jag fick tillbaka den efter tio minuters panik.
Det var min dag det hoppas ni haft det bra också!

Svanenmärkt

Jag har blivit svanen märkt. Haha det är en tatuering som jag och emmapemma fick när vi var i stan för nån vecka sen. Men visst är den fräck, haha

snel hest hade fest bjöd gest fick lesk drack mest dansa best

Igårkväll hade jag och sofia kul framför kameran :) haha. Resultatet ar ni ovan;)

Mitt nya halsband


Halsband från Zara, 249 kronor.


Bild lånad av Karin bylund

Lust for life - girls

Så fixar du till olyckshändelsen med Marshmallows när du inte befinner dig hemma

 


Så här gör du:
1 . Precis efter själva olyckshändelsen. Ta bort de stora bitarna av Marshmallowsen. (bild 1)
2. Täck kladdet med löv. Glöm inte en ända liten bit, då blir det kladdigt! (bild 2)
3. Ta bort överflödiga lövbitar så att det inte blir så skrynkligt för nästa steg. (bild 3)
4. Ta över tröjan och det syns inte ens att du har Marshmallows på röven! (bild 4)

Haha, dett skedde när jag och sofia grillade Marshmallows med en engångsgrill som det tog 1 och ½ timme att tända. Hur lyckas vi? Ja ni fick i alla fall svaret på hur vi klöste det;)

För att något bra ska hända måste först något dåligt hända

 

IMORGON...eller idag?!

fotografier: från i sommras på öland tagna av mig

Imorgon kommer sofia upp över helgen. riktigt najsigt. Dast kom på att det är idag, haha. 00:08. Jag är ju tokig jag . Börjar 10.10 så det är väl dags att sova... om en stund.

Föresten så var jag i stan idag tillsammans med finalina. Köpte lite grejer som jag får visa imorgon.

020610

Bilder från idag.

Idag har det varit en ganska så vanlig dag. Vi hade två lektioner och däremellan har vi varit hos två brandmän. Vi släckte äld, gick in i konteiner med rök och lärde oss allt möjligt om bränder och hur man ska reagera. RIKTIGT LÄRDOMSRIKT. Men nu är jag hemma och Jag och sofia pluggar inför Noprovet imorgon(inte kul). Men det måste göras. Senare ska vi göra fajitas och käka riktigt mumsigt. Hoppas ni har det bra för det har jag ;) Hörs!

First June, summer begins

ph. jag

Äntiligen är det SOMMAR. och på onsdag om en vecka är det skolavslutning. Sen bär det av till Italien med massor av sol och bad med härliga vänner:)