Magen

p. ?

Ja nåt liknande det här ser vår lilla valps yttre värld ut. Jag kan knappt vänta!!!11!1!11!!!!!!

Rainbow of love

p. we<3it

SOMMAR KÄNSLOR!!!!!!!!!!!!!

rubrik: låt av bob sinclar

Sommar

p. Fashiontoast

Det skulle inte sitta fel att bära något i den här stilen och färgen i sommar. Eller hur?

Vill ha

p. afterDRK

Just nu skulle jag vilja springa runt i det här lacket. Det är så där härligt uppmuntrande! :)

42 days

p. taget av mig i sommras

Idag har jag varit allmänt glad, vet egentligen inte varför. Men det kanske är för att jag börjat planera sommaren. Det känns alltid bra. Jag ska dra till Åland i början men Lina fina, sen till italien och mysa med minst tre polare, vara kvar där i minst fyra veckor för att sedan åka hem och hämta valpen, mysa med den och vara uppe varje natt med the L:s, mysa med valpisen tusen gånger till och bara vara. Härligt. Jag ska njuta. Kanske dyker det upp lite mer mysigt, för det brukar det ju göra. Just i dag är det 42 skoldagar kvar till sommarlovet. Gissa hur skönt det känns!!! Wiiie! Nu är det bara att vänta och plugga. Hålla uppe betygen så att det blir bra med gymnasiet sen. För sen blir det SOMMARLOV och allmänt härligt. Tur att vädret börjar vända så att sommaren inte känns så långt bort. Det ska ju tydlgen bli 11 grader i helgen. Ja, men det var väl det. Ciao!

Sweet doggie


Min sötis doggie som jag älskar över allt annat. Jag saknar dig super mycket. Hoppas du har det fin fint där uppe och springer på stora fina gröna ängar i strålande sol. För jag vet att det är det bästa du vet.

I am number four

Sjuuuuuukt bra film! Längtar tills tvåan kommer redan, haha. Se den!

Det blev lite häng med mina bästisar Ben and Jerry ikväll

Så himlans gott!

Torsdag

p. ?
Helt vanlig dag idag. Ja, vad mer ska jag säga. Jag längtar tills imorgon. Då är det fredag och jag ska in till stan med lina fina och käka middag och kanske gå på bio. :) Sen drar jag till kussarna och mormor på lördag. Och spenderar helgen där med mamma. Jupp, då vet ni vad jag ska göra. Svejs!

Wishery and Upular by POGO


i

Lyssna på dessa, de faktiskt riktigt bra.
Ha en bra torsdag!

Hundparaply

Gillar din hund inte att rastas när regnet öser ner på pälsen. Då är denna smarta uppfinning vad du behöver!

Bästa uppfinningen på länge. Haha, smart och användbar. Den ska jag nog slå till på, för endast 99kr på coolstuff.se. Du har ett handtag att hålla upp paraplyet med så att hunden bara sitter fast i en kedja från mitten av paraplyet till halsbandet. Perfekt! Jag måste prova om den fungerar. Jag undrar nämligen om hunden accepterar den.

Vad tycker ni?

Sopbubblor - Det ska jag testa i sommar

Det här måste jag testa i sommar när vi har valp igen.

Kambodja - Part 1 - Strand

P. taget av mig i Kambodja

Bilder från stränderna i Kambodja.

Ikea

p. mobil (jag vill ha den lampan föresten, haha, om ni känner för att köpa den till mig alltså ;) )

Idag har jag och mamma strosat runt på Barkaby outlet och Ikea. Det var trevligt det. Jag köpte ett par jeans på acne och en matta, en fårskinnsfäll, en morgonrock och tre små parfym hållare. Hihi, om ni ville veta alltså. Nu sitter jag här och ska plugga. Massa läxor tills imorgon och tisdag. Men på onsdag blir det skoj, då är jag ledig och ska mysa med Lina. :) Äsch, nu måste jag plugga. Hej svejs!

Shorts

via weheartit

Till sommaren vill jag ha ett par riktigt fina shorts. Precis som dom ovan. Super fina!

Dog Tricks

Den här doggen är helt otrolig. Vilka trick, haha.

Jag kan fortfarande inte förstå

Jag sitter här och darrar. Idag har vi hämtat Izas urna. Det är så jävla svårt att beskriva denna känsla. Jag har aldrig känt det så svårt förut. Det är inte många som förstår. Många tänker "Det är ju bara en hund". Men det är inte bara en hund. Det är min bästa vän och en lika stor familjemedlem som jag själv.

Jag har förlorat min hund, min bästavän, min andra hälft. Tårarna bara rinner och jag vet inte vad jag ska göra. Jag tänker bara på när du låg där och väntade. Du väntade på att ge oss ett farväl för att sedan dö. Du visste säker vad som skulle ske, men inte visste vi. Allt kom så oväntat, inte skulle du försvinna ifrån vår värld. Du som är så underbar och så ung. Jag älskar dig så mycket att det gör ont. Nu är jag helt förstörd, jag sitter bara och väntar på dig. Att vi ska åka och hämta dig, men jag vet ju att du inte finns. Du är i himlen. Men det är inte rätt. Tanken av att jag aldrig mer kommer att få träffa dig skär i mig så hårt. Jag kommer aldrig mer få klappa dig, inte klia dig på magen varje morgon för att få dig att vakna. Du är borta i din existens. Nu finns du bara i minnena, som jag ska bevara i mitt hjärta resten av livet. Två fråga kommer jag bära med mig. Varför dog du? Och varför just du? Jag vet, jag kommer inte få något svar förens jag träffar dig i himlen. Men jag lovar jag kommer att vänta tills jag får svar.

Jag hoppas ni förstår. För jag är så j*vla ledsen.

"Somewhere over the rainbow that´s were you´ll find me"

Fin låt.

InSpO


- ? -

Fint

Jag lever

Jo, jag lever. Jag har varit i Kambodja i två veckor och haft det helt otroligt. Den absolut bästa resan jag någonsin gjort. Jag lovar att visa lite bilder här när jag rensat dom på datorn. Haha, jag har tagit över 1500 bilder. Utöver resan så har jag det bra. Går i skolan och vi har prov hit och dit. Nästa vecka är det NP i Biologi. Inte kul. Så i helgen ska jag plugga med Lina. Men mest av allt så går jag bara och tänker. Jag tänker på Iza och minns alla stunder som vi haft. Så fort jag rör mig här hemma så känner jag att någonting saknas. Det är den där känslan av trygghet och att ha någon som alltid finns där för en. Vart jag än går blir jag påmind om henne. Det kanske är bra, men det är också väldigt jobbigt. Hon finns i mitt hjärta och tänker på henne varje dag. Hon var verkligen helt fantastisk.