What if I were a Fish?

ph. Jag when. I italien i sommras

Våffeldagen

ph. taken by me t; in. VÅFFLOR:)

...som var igår. Jag hann inte blogga igår hade nämligen fullt upp. Men men... idag har jag sovmorgon till 10.10 och slutar 11.40 :) så denna gad känn vääldigt bra. Förutom att jag inte gjort tyska läxan än. Den var igentligen till i onsdags men ingen orkar göra den, haha.

What do you hide deep in your eye?

ph. jag

Lång dagph. me.

Idag har det varit konfaträff 9.00 - 15.00 och det kan jag säga tog en vääldig tid. Därför har uppdateringen inte varit den bästa idag (förlåt!). Men vi hade väldigt kul. Vi samlade in pengar till folk utan rent vatten. Och min grupp vann med 1100 någonting :) + att vi hade pratat med en kvinna som sagt att hon skulle ge Svenska Kyrkan 4000 kr nästa vecka. Så det gick prima bra förutom att jag snubblade hela tiden. Jag måste säga att vissa människor är väldigt otrevliga. Man börjar prata med dom och när dom ser än väder de sig om och bara går. Men andar var super glada:).

Do you remember that time

ph. by me. of. Sofia and her old camera

Do you see the heart?


Ph. Matilda.

Sol dyrkarePh. Matilda.

Am I on the right side?


Ph. Matilda.

Hemma...sjuk...halsont...och alvedon. Det är det som beskriver mig just nu. Dessutom missar jag engelska provet och måste göra det på omprovs tid:( skit också....

Taste of summer


Ph. Matilda.